Esmerler nasıl giyinir

Esmerler nasıl giyinmeli?

 Cildinize uygun doğru tonları bulmak göz korkutucu bir görev olabilir.  Farklı parlaklık derecelerine sahip birçok renk seçeneği vardır ve hepimiz biliyoruz ki bazı renkler diğerlerinden daha iyi çalışır.  Her cilt tonu benzersizdir ve hepsinin en iyi yanlarını ortaya çıkaran farklı renk kombinasyonları vardır!


 Koyu ten için en iyi giyim renkleri

 Limon sarısı

 Koyu ten rengine sahip kişiler açık pastel renklerde harika görünürler.  Renkli kadınlar için en iyi pastel renklerden biri açık limon sarısıdır.  Bu renk gerçekten daha koyu tenleri tamamlar ve ince ama zarif bir şekilde gelir.Sarı kıyafetler düşündüğünüzden daha ileri gider!  Sarı, parlaklığı dengelemek için siyahla harika görünüyor.  Ancak yazlık bir görünüm için gri ve beyaz tonlarıyla da iyi gider.


 lacivert

 Lacivert, koyu ten üzerinde harika görünen mükemmel ince renktir.  Koyu ten için pastel renkler tercih edilirken, bu sadece işe yarayan daha derin renklerden biridir.  Klasik siyahınızdan hoş bir değişiklik arıyorsanız, lacivert harika bir alternatif.


 Lacivert, siyah hariç her şeyle gider.  Siyah ve lacivert birleştiğinde çatışır ve göz yoran bir renk kombinasyonu oluştururlar.  Lacivert, beyaz ve diğer pastel renklerle en çok yakışan renkler!


 beyaz yaşamak

 Beyaz, hemen hemen herkese yakışan harika renklerden biridir.  Daha koyu bir cilt tonundaki bu gölge, aşık olduğumuz cildi gerçekten ortaya çıkarır.  Beyaz her şeyle gider!  Bu, gardırobunuzdaki hemen hemen her şeyle giyilebileceği için stoklamak için harika bir renk yapar.


 Gökyüzü mavi

 Gök mavisi, kullanıcının çok narin ve kendinden emin görünmesini sağlayan o ruhani, masalsı renklerden biridir.  Bu pastel renk, teninizi daha açık ten tonlarının yaptığı gibi yıkamaz ve aslında teninizin daha canlı ve canlı görünmesini sağlar.  Gök mavisi beyaza çok benzer, hemen hemen her şeyle gider.


 yeşim yeşili

 Birçok renkli insan pastellere yöneliyor, ancak bazen daha yumuşak ve daha derin renkler giymek güzel.  Yeşim yeşili renginin devreye girdiği yer burasıdır.  Yeşim yeşili, vurgu veya eksiksiz bir görünüm olarak giymek için mükemmel ince koyu gölgedir.  Yeşil, hemen hemen her şeyi tamamlayabilecek bir renktir.  Harika bir vurgu rengi ve pantolon ve ceketlerde harika görünüyor.


 toz pembe

 Pembe, çıkarılması zor bir renktir, ancak daha koyu bir cilt tonuyla çok daha kolay hale gelir.  Tozlu, yumuşak bir pembe, daha koyu ten tonlarını tamamlayan ve harika bir vurgu rengi oluşturan bir renktir.  İster yeni bir baharlık ceket, ister çok gösterişli olmayan parlak renkli bir maksi etek arıyorsanız, pudra pembesi sizin için en iyisidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vücut Ölçüsü Nasıl Alınır?

Giysiler Nasıl Yıkanır